0910

Hupsista.
Tama minun blogin pito naytti tyssahtaneen heti alkuunsa mutta syynsa sillekkin. Mies palasi pitemmalta tyoreissulta ja heti peraan tuli paikallinen lomaviikko, Moon Festival. Joten pitihan sita kiria menetetty yhteisaika ja nauttia kaupungin antimista.

Muutamia kuvia menneelta viikolta..


Meilla on aina tuoreita kukkia kotona jokaisessa huoneessa. Ne vaihdan muutaman kerran viikosta ja mahdollisimman usein yritan paasta Flower Markettiin uudet ostamaan. Mika paikasta sitten tekee taksimatkan arvoisen vaikka omalta kotikadultakin loytyy useita kukkakauppoja? Koko ja mieleton valikoima.
Tama market jossa mina itse aina kayn, on kolmi-neli kerroksinen "ostoskeskus" jossa myydaan nimenomaan vain ja ainoastaan kukkia. Mita ikina etsitkin, taatusti myos loydat. Hinnat ovat hyvin kohtuulliset ja niistakin tulee paikalliseen tapaan tinkia. Liikkeita ja pikkukojuja loytyy satoja yksi toisensa peraan ja aikaa saat varmasti kulutettua hyvinkin rappoisasti paikan paalla.

Unohtamatta tarkeinta, siella on todella kaunista joten itsellani ainakin mieliala on paikanpaalla aina hyvin leppoisa ja onnellinen!
Alla olevan kuvan nappasin heti entrancen vierella olevasta pienesta putiikista. Sen verran suloinen kun oli! :)


Hyvin taas paasee esille runsas varikirjo jota aina kaytan. ;)


Loppu viikosta kaytiin Yu Gardenissa. Kyseinen paikka on yksi turiestien suosituimmista nahtavyyksista taalla Shanghaissa. Itse paikka koostuu kahdesta osiosta, ostoskaduista seka itse gardenista ja meilla on ollut tapana vierailla molemmissa aina silloin talloin ihan vain hyvan mielen vuoksi. Kaunista on vuoden ajasta riippumatta ja aina loytyy jotain uutta syotavaa/nahtavaa/ihmeteltavaa. :)




<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti