1210 II

Meilla tulee viikottain kaytya ulkona sosiaalisoimassa. Milloin missakin on wine tasting, jonkinlainen coctail tilaisuus tai muuten vain expateille tarkoitettuja networking tilaisuuksia yms. Ja yleensa naissa tapahtumissa menen kynahame puvuntakki linjalla mita nyt valilla tilaisuuksista riippuen hieman nuorekkaamminkin, jos niin voisi sanoa.

J. Meldelin FW 2012-13 naytoksesta loytyi kuva jonka asun voisin koska vain adoptoida omaan vaatekaappiini ja kayttoakin varmasti loytyisi. Taydellisyytta!

 
kuva Vogue


Yritin etsia parempia kuvia mekosta itse merkin nettisivuilta mutta sita en sielta valitettavasti lainkaan loytanyt.
Tosin, kyseessa on kuitenkin sen verran simppeli malli ettei luulisi mita mahdottomin tehtava olla loytaa jotain vastaavaa muilta merkeilta tai hatatapauksessa sellaisen itse ompelijalla teettaa. Kaula-aukkoa tosin pienentaisin, tuollaisenaan kun enemman bilekayttoon on sopiva.

Kaveriksi vain paksut mustat sukkahousut seka samanvarset korkkarit ja voila!

Rooney Mara samaisen mekon kanssa      kuva J.Mendel

Ylla olevaa Rooney Maran kuvaa katsellessa ei voi kuin todeta miten suuresti ne mustat sukkahousut muuttavat mekon ja asun ilmetta ja omaan mieleeni todellakin ovat must.

 

2 kommenttia:

  1. Saanko kysyä mitä teet Kiinassa, kuinka kauan olet siellä asunut? Itse kun asuin siellä toissa keväästä viime kevääseen :) (kova hinku olisi takaisin...)

    -S

    VastaaPoista
  2. About kolme vuotta olen taalla tahan mennessa asunut ja nailla nakymin miehen toiden vuoksi ollaan vuoteen 2016 saakka taalla. Itsekkin toissa olen. :)

    Missa pain Kiinaa asuit?

    VastaaPoista