1110 II

Viime vuosien aikana minusta on tullut kohtuullisen laiska meikkaaja. BB-voide, ripsivari, kulmakyna, poskipuna ja huulipuna. Samalla rituaarilla aamusta toiseen Ja jos oikein villiksi joinain paivina heittaydyn, vaihdan poskipunan varia.
Tosin, nyt puhutaankin vain arkimeikista. Iltameikeissa leikittelen aina eri tuotteilla ja vareilla pyrkien tekemaan joka kerta jotain uutta.

Meikkipussejani vilkaisten yksi tuote on selvasti yli muiden. Mina nimittain lajittelen kaikki meikit eri pusseihin. Huulimeikit yhdessa, poskipunat, puuterit, voiteet yms toisessa ja silmameikit kolmannessa. Ja arvata saattaakin etta huulipunille tarkoitettu pussi on aariaan taynna.

Tanaan sattumalta tormasin Chanelin Fall 2012 mainoskuvaan ja se oli menoa! Nimittain huulipunan savyn suhteen. Ei niin etta itse koko meikki ei olisi ollut kokonaisuudessaan hurmaava, sita se  todellakin on ja varmasti tulen sen kopioimaan ensimmaisen tilaisuuden sattuessa (siis, huomenna) mutta tuo huulipunan savy iski todenteolla.

ROUGE ALLURE 108 Déterminée, Chanel        kuvat Vogue
Kerrassaan taydellinen! Taytyypas kipaista mita pikimmin katsastamaan liikkeita jos loytyisi. Taman tuotteen haluan talle syksylle. Vain ja ainoastaan. 


kuva Chanel

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti